En el minitrack sobre netnografia es presenten quatre articles que avancen en la recerca netnogràfica amb diferents orientacions i aplicacions:
-
"Abject Visualization: A Duo Auto-netnography in the Legal Online Adult Entertainment Generative AI Cyborg Context" de Robert Kozinets i Rachel Ashman. Aquest article explora la visualització abjecta a través d'una duo-auto-netnografia en el context de la IA generativa en l'entreteniment per a adults, centrant-se en imatges de cyborgs femenins.
-
"Born Twice: The Role of Social Media in Identity Redefinition After Sudden Disability" de Lena Cavusoglu, Francesca Bonetti, Stefania Borghini, Nadzeya Sabatini i Russell Belk. Aquest estudi investiga com les persones amb discapacitats adquirides utilitzen les xarxes socials per redefinir la seva identitat.
-
"Cultural Cartography: Pathways to Enhance Netnographic Integration" de Michael Mulvey, Christopher Belanger i Partha Krishnamurthy. Aquest article introdueix la cartografia cultural com una nova metodologia netnogràfica, utilitzant un estudi de cas sobre una interrupció d'internet al Canadà per analitzar les respostes dels usuaris a través de les xarxes socials.
-
"Netnographic Insights into Digital Influence: Authenticity in Written Posts of Tourism Influencers on Instagram" d'Irina Gewinner. Aquest estudi analitza com els influencers de turisme a Instagram gestionen l'autenticitat i la confiança en les seves publicacions, identificant estratègies narratives i lingüístiques utilitzades per mantenir la seva credibilitat.
Aquests articles demostren la flexibilitat i utilitat de la netnografia per a la recerca en les ciències dels sistemes, abordant temes contemporanis i rellevants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada