Trob que és un manual bàsic per tres tipus de públics:
- Els que ens dedicam a la comunicació digital, per repassar tot el que no podem oblidar. Sobretot m'ha agradat el capítol 6.6 "¿De donde sacamos la información? El inventario". És molt important saber-ho i sobretot si es tracta d'informació que s'ha d'anar actualitzant i és informació difícil d'elaborar perquè és molt específica, tècnica o científica. Només d'aquest punt se'n podria fer un altra manual! Que enllaçaria en l'apunt de la comunicació científica.
- Els que volen començar a dedicar-se a la comunicació digital, que poden provenir de diferents llocs: periodistes, publicistes, filòlegs,...
- Els clients, que necessiten comunicar a través de la xarxa. És important que entenguin el valor de la informació i dels coneixements que han de transmetre per aconseguir guanyar-se credibilitat i prestigi.
3 comentaris:
Gràcies, Bel, per la teva apreciació! Neus
Inclou qualque capítol amb indicacions per a moderadors de fòrums? Amb indicacions sobre si s'ha de tallar una conversa digital (és comunicació digital) quan no interessi al moderador, per molt que interessi als que conversen i moltes coses que hagin quedat per dir.
}:->
No. No hi ha cap capítol sobre comunitats virtuals ni moderació. Un tema important també per la comunicació digital. Però també ja per una fase més avançada. És interessant participar en comunitats i foros quan ja tens una identitat creada per a que sigui el punt de referència de "el jo".
Publica un comentari a l'entrada